Onze werkwijze

Een bedrijf of organisatie moet zich met de core business kunnen bezighouden. Het administratieve proces moet naar onze mening daaraan ondersteunend zijn. Daarom is het onze focus om iedere klant, groot of klein, volledig te ontzorgen op het gebied van de salarisadministratie.

Voordat we beginnen zullen we altijd eerst persoonlijk contact met u hebben. We investeren graag in deze tijd om u en uw organisatie te leren kennen. We stellen ons aan u voor en bespreken onze werkwijze.

Als u enthousiast geworden bent en graag met ons wil samenwerken, zullen we de salarisadministratie voor uw organisatie inrichten en opstarten.

We hanteren vaste tarieven voor onze diensten, daarin treft u geen verrassingen. Om die vaste tarieven te kunnen hanteren, willen we zo efficiënt mogelijk werken.

Samen met een van onze specialisten zal worden gekeken naar de situatie van uw bedrijf opdat we de software zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Vervolgens zullen we u instrueren over het gebruik van de software en uiteraard begeleiden in het aanleveren van de relevante salarisadministratieve zaken opdat we naar een digitaal aanlever- en outputproces gaan, u zult de voordelen ervan snel waarderen!

We hebben onze processen zo ingericht dat we te allen tijde voldoen aan de AVG, prettig voor u, uw medewerkers en voor ons.

Wij streven ernaar het u gemakkelijk te maken, u volledig te ontzorgen en u te ondersteunen opdat u de meer vrijheid en tijd heeft om u te focussen op uw bedrijf of organisatie.

Gratis pensioenanalyse

Gedegen salarisdienstverlening en advies op basis van jarenlange training, hard werken en passie voor dit vak. Neem contact op en ontvang een kosteloze pensioenanalyse ter waarde van € 795,-

Neem contact met ons