Procesvoering

Ieder bedrijf of organisatie kan op enig moment te maken krijgen met de Belastingdienst. Ze kunnen vragen stellen, toelichting wensen of een boekenonderzoek starten.

Niet zelden leidt dit tot correcties of zelfs bestuurlijke boetes, heel vervelend. Zeker als je het er niet mee eens bent maar het niet lukt om de inspecteur te overtuigen.

Daarom is het fijn als je kunt terugvallen op specialisten die de wetten en regels kennen en weten hoe een discussie met de inspecteur dient te worden gevoerd.

Wij zijn die specialist! Onze kennis en kunde zetten we in eerste instantie in om onheil te voorkomen, maar als het dan toch zover komt, dan weten we hoe we het spel dienen te spelen.

Ook voor een second opinion voorafgaand of tijdens fiscale procedures worden we regelmatig geraadpleegd en daarbij is het eerste gesprek nog geheel gratis ook!

 

Gratis pensioenanalyse

Gedegen salarisdienstverlening en advies op basis van jarenlange training, hard werken en passie voor dit vak. Neem contact op en ontvang een kosteloze pensioenanalyse ter waarde van € 795,-

Neem contact met ons