Pensioenen

De inkt van het Pensioenakkoord is pas net droog, maar de discussies in pensioenland zijn nog altijd in volle hevigheid bezig. Er is daarom ook zeker geen reden om achterover te leunen.

De pensioenen van medewerkers zullen onder druk blijven staan en velen zullen de beoogde 75% van het laatst verdiende salaris niet gaan halen. De oorzaak daarvan is vaak lastig te ondervangen en heeft te maken met ingewikkelde rekenregels.

Er zijn echter wel mooie oplossingen voor medewerkers om een aanvullende pensioen op te bouwen en bovendien zijn die oplossingen voor de werkgever budgetneutraal. Voor deze pensioenoplossingen werken we samen met onze partner, Pensioen voor u. Zij bespreken de mogelijk graag met u. Bovendien kunnen zij ook de verplichte pensioencommunicatie richting de medewerkers voor hun rekening nemen, ook kosteloos, wel zo prettig!

Lijkt u dit interessant naar en wilt u een kosteloos introductiegesprek? Neem contact met ons op via onderstaande button.

 

Gratis pensioenanalyse

Gedegen salarisdienstverlening en advies op basis van jarenlange training, hard werken en passie voor dit vak. Neem contact op en ontvang een kosteloze pensioenanalyse ter waarde van € 795,-

Neem contact met ons