Onze dienstverlening

Voor elke dienst die we bieden, beloven we u dat u de beste service die u kunt krijgen. Deskundige mensen die geen vraagstuk of probleem uit de weg gaan of onbeantwoord laten.

Als het door u gewenste expertisegebied hieronder niet wordt genoemd, neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Wij doen dan ons best om u door te verwijzen naar een specialist binnen ons netwerk.

civil_law

Online salarisadministratie

We passen innovatieve toepassingen toe om de salarisadministratie van uw bedrijf of organisatie te optimaliseren. Naast kloppende berekeningen en tijdige (fiscale) aangiften is het bieden van realtime informatie en inzichten daarbij het doel

Meer informatie

civil_law

Pensioen

Pensioen is een hot topic en veel mensen bouwen veel minder op dan ze nu denken, de verrassing komt later. Dit is vervelend en daarom bieden wij out-of-the-box-oplossingen die de werkenemer meer bieden en bovendien voor de werkgever budgetneutraal uitpakken.

Meer informatie

civil_law

Arbeidsrecht

We passen innovatieve ideeën en oplossingen toe op de meest uitdagende juridische problemen waar u mee te maken hebt. Daarnaast benaderen we elke zaak met passie en toewijding.

Meer informatie

civil_law

Procesvoering

Voorkomen is beter dan genezen! Wij streven ernaar u volledig compliant te laten zijn met wet- en regelgeving, maar mochten er onverhoopt problemen met de Belastingdienst ontstaan, staan we u met raad en daad bij.

Meer informatie

Gratis pensioenanalyse

Gedegen salarisdienstverlening en advies op basis van jarenlange training, hard werken en passie voor dit vak. Neem contact op en ontvang een kosteloze pensioenanalyse ter waarde van € 795,-

Neem contact met ons